O nama

O centru

Autocentar "Lađar" je profesionalna agencija koja se bavi pružanjem raznovrsnih usluga u oblasti saobraćaja. Osnovana je 2013. i za kratko vreme uspela je da zadobije poverenje velikog broja klijenata. Relativno brz poslovni uspeh ove firme usledio je kao posledica vrednog i predanog rada svih zaposlenih. Osoblje agencije se karakteriše izuzetnom lojalnošću, kolegijalnosti, profesionalizmom i visoko razvijenom poslovnom etikom.

Činjenica da se saobraćajna industrija rapidno razvija i menja, nameće potrebu kontinuiranog stručnog usavršavanja zaposlenih u oblasti pružanja usluga iz delokruga firme. Zaposleni redovno prate tehničke inovacije, izmene propisa i zakona, kao i mogućnost primene efikasnijih načina komunikacije s klijentima. Konstantno povećavanje broja klijenata i njihovo zadovoljstvo najbolja su potvrda kvaliteta usluga koje "Lađar" pruža.


Naše prednosti

Naš prioritet jeste zadovoljstvo klijenata. Zato smo učinili sve da korisnicima naših usluga pružimo maksimalnu podršku i olakšamo im proces registracije vozila i ostale poslove vezane za ovu oblast. Iz tog razloga, naši klijenti uživaju razne pogodnosti: besplatan tehnički pregled, mogućnost registracije vozila na licu mesta, bez odlaska u SUP, besplatne konsultacije i savete kako tehničke prirode, tako i iz oblasti zakona i uredbi o saobraćaju, itd. Obzirom da u oblasti registracije vozila i pružanja usluga u domenu saobraćaja postoji mnogo agencija, a samim tim i velika konkurencija, pored kvaliteta neophodno je imati i uslugu koja je jedinstvena i koja će vas učiniti specifičnim.

Ono što je naša najveća prednost u odnosu na konkurenciju, jeste, pre svega, šlep služba za teretna vozila. Možemo se pohvaliti da smo jedini autocentar u regionu koji pruža ovu vrstu usluge koja nailazi na veliko oduševljenje klijenata.

Misija

Sve naše aktivnosti usmerene su na stvaranje zadovoljnih klijenata u obostranom interesu. Zato se naša misija bazira na obezbeđivanju uslova u kojima će klijenti imati mogućnost da svoje poslove završavaju kvalitetno, brzo i uz minimalne troškove. Naš glavni cilj jeste stvaranje lojalnih klijenata. Na taj način izgrađujemo trajne vrednosti koje su naša najbolja preporuka.

Vizija

Posedujemo stručnost i iskustvo koje konstantno unapređujemo kako bismo na pravi način izašli u susret svim zahtevima klijenata. Sebe vidimo kao lidera savremenog poslovanja čiji kapaciteti omogućavaju prilagođavanje, kao i iniciranje promena na sve dinamičnijem regionalnom tržištu.

Naši partneri u osiguranju (%)

35%
DDOR Novi Sad Link
30%
Wiener Stadtische Link
20%
Dunav osiguranje Link
15%
Milenium osiguranje Link

Upoznajte naš tim